NL: KIJK WAT IK VOND. EEN WIT EMOE EI #vogel #dieren #emu #dinosaurus

NL: KIJK WAT IK VOND. EEN WIT EMOE EI #vogel #dieren #emu  #dinosaurus

NL: vanmorgen verrast met Echo haar 14e ei van dit seizoen. Maar.. ze is de kleur vergeten…


Hoi allemaal deze morgen zag ik toch Iets geks bij de eemes normaal leggen ze Een ei eh in de avond rond 84 om de D Tot VI dagen en vanmorgen lag er een ei Een beetje verstopt toegedekt En dat was een uitzonderlijke Kleur hij is nog een beetje warm Zelfs Weten jullie wat voor kleur een Emel ei eh Eigenlijk moet Hebben als jullie me volgen zullen Jullie het heus wel gezien hebben in de Eerdere filmpjes of als je terugkijkt in Mijn filmpjes komt er zeker een ijver Bij in de juiste kleur maar deze kleur Ehm hoort het niet te zijn

You May Also Like

About the Author: Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *